Te koop/ruil

Via deze pagina bieden leden van de Friese hoenderclub regelmatig dieren aan die door gunstige fok mogen verhuizen naar een ander adres. Het liefst zien we dan natuurlijk dat deze dieren een mooie bestemming krijgt bij een (potentieel) mede-fokker.

Ook mensen die dieren zoeken, kunnen hier hun oproep kwijt

Maar ook voor de liefhebber is de Friese hoen of kriel een mooie en sterke kip om de tuin mee op te sieren.

Wil je een oproep plaatsen, stuur dan even een mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) naar de website-beheerder met je naam, e-mailadres en/of telefoonnummer en wat je zoekt of juist te koop hebt, dan zorgen wij dat het geplaatst wordt!

 ================

 Actuele vraag/aanbod:

Dirk Schippers uit Anna Paulowna (Noord Holland) zoekt Fries hoen geel-wit pel groot. Dirk heeft nu een aantal leghorns waarvan hij de eieren naar de voedselbank brengt.

Nu mijn vraag weet u iemand in uw vereniging die misschien een trio van 2022 wil verkopen? Ook hiervan gaan de eieren naar de voedselbank, vandaar de grote en geen kriel.

Mocht u iets hebben, graag even contact zoeken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

========

 Wiepke Lam, Aldegea

Inkelde lytse Fryske swartbûnte en blauwe pyken fan 2023.

Ek noch twa reabûnte hinnen fan 2022.

Priis: neier oerien te kommen

06-25576411

Wiepke1.jpg

Wiepke2

Wiepke3

Wiepke4

Wiepke5